Онлайн психотерапия


Онлайн психотерапията по семантика не се различава от стандартното консултиране в кабинет. Клиентите получават същата грижа и подкрепа, както и при живия контакт, но потопени в комфорта на собствения си дом, офис, хотел. В напрегнатото ежедневие, в което живеем, често пъти придвижването е проблем, тъй като отнема твърде много време и средства. Също така е възможно градът, в който живеем, да не предлага адекватна психологическа помощ от гледна точка на квалифицирани психолози и псохотерапевти.

Като допълним и множеството психични състояния като агорофобия, социална фобия, хипохондрия и пр. онлайн консултирането намира все по-голяма популярност сред нашето общество. Модерните средтва за комуникация ни дават възможност да провеждаме разговорите в реално време, напълно безплатно. Изборът остава във Ваши ръце, дали да бъде видеовръзка или обикновен телефонен разговор.

При онлайн психотерапията имате възможност да постигните трайно подобрение от оплаквания като паник атаки, депресия, тревожност, обсесивно-компулсивно разстройство, да повишите мотивацията си и да започнете да живеете по-пълноценно. Липсата на жив контакт създава предпоставка да се отпуснете максимално и да говорите свободно за всичко,  което Ви тревожи. А именно това е пътят към пълното възстановяване. Този вид консултиране е изключително подходящ и за хора, които живеят в чужбина и нямат възможност да посещават там терапевт. Езиковата бариера и различията в емоционаланта експресия на различните нации са фактори, които могат тотално да провалят терапията. Поради тази причина избор на терапевт от вашата националност винаги е по-адекватен.

Онлайн консултирането е много подходящо и за хора с физически увреждания. Често пъти те са тотално ограничени във възможността да напускат дома си, а домашното посещение би оскъпило излишно услугата.

Психотерапията онлайн Ви дава възможност буквално да пътувате с психотерапевта си. В която и точка на света да се намирате имате възможност да поговорите за чувствата си и да получите адевкатна подкрепа. Изключително ефективна е, тази форма на терапия, при хора, хоито се лекуват от фобия от самолет, тъй като непосредствено преди излитането имат възможност да поработят психотерапевтично. Също така е дискретна форма на психологическо консултиране, тъй като могат да се използват множество способи за защита на информацията.

Психотерапията онлайн е модерна и предпочитана услуга. Единственото, което я различава от всички други форми, е че заплащането се извършва предварително на място в нашия офис или по банков път. Всеки клиент има избор за вида терапия, който иска да получи онлайн- когнитивно-поведенческа психотерапия, схема терапия, мотивационно интервюиране, лайфкоучинг и пр.

Всички инструменти, с които работим, като въпросници за депресия, тревожнст, оценка на личността ще Ви бъдат изпращани на e-mail. Също така очакваме Вашите въпроси предварително на нашата поща, за да можем да направим сесията максимално ефективна.

Онлайн психотерапията е подходяща и за тийнейджъри.

ИСКАТЕ ДА ЗАПАЗИТЕ ЧАС?

Работно време: От 10:00 до 20:00 часа без почивен ден